Coaching

Coaching

Thema’s waarvoor je bij mij terecht kunt zijn stress in het algemeen, werkstress, keuzestress en ‘algemene’ levensdilemma’s, bijvoorbeeld omgang met familie of collega’s, of een gevoel van ‘is dit alles?’. Hoe blijf je bij jezelf en kun je aandacht geven aan wat voor jou belangrijk is. Door middel van verschillende methodieken waaronder mindfulness oefeningen kom je erachter wat er op dit moment prioriteit heeft en wat je nodig hebt. Ik help je je gedachten te ordenen zodat je vervolgens bewust kunt beslissen wat de volgende stap zou kunnen zijn.

De voordelen van persoonlijke coaching:

In sessies van 1 uur nemen we de ruimte en de tijd voor persoonlijke aandacht en jouw eigen verhaal. Wat speelt er, op welke gebieden en wat is voor jou op dit moment het belangrijkste? Waar wil je mee aan de slag? Met persoonlijke coaching is er ruimte om deze vragen te onderzoeken en te verdiepen. We kijken naar concrete stappen die gezet kunnen worden waar je direct praktisch iets aan hebt.

Je kunt het gevoel hebben dat  je leven voorbij vliegt zonder dat je er echt grip op hebt, maar hoe verander je dat? Verwachtingen die je hebt van mensen of situaties komen soms niet uit, en dat is pijnlijk en geeft stress. Hoe ga je daar op een vaardige manier mee om?  Hoe zorg je goed voor jezelf zodat je ook goed voor anderen kunt zorgen?

Ik help je om je eigen gedachten en afwegingen helder te krijgen en te structureren, zodat je duidelijk krijgt wat je nu echt belangrijk vind en waar je mee verder wil. Oplossingsgericht en praktisch en tegelijk rekening houdend met omstandigheden.

Goed om te weten: Vanuit Woerden, Leidsche rijn, De Meern, Vleuten, Vleuterweide is het 10 min. rijden met de auto. Vanuit Maarssen en Montfoort is het een kwartiertje. En ook niet onbelangrijk: makkelijk en gratis parkeren.

Neem contact op voor meer info of bel 06-46 433 009.

Hartelijke groet, Forien