Je loopt wellicht tegen bepaalde dingen aan zoals piekeren, negatieve gedachten of stress. Je weet misschien niet goed welke kant je op wil of je bent een beetje (of behoorlijk) vastgelopen, in je werk of privé.

Zelf heb je al een aantal dingen geprobeerd, maar je komt er niet goed uit. Je wil hier wel hulp bij, maar waar moet je beginnen?

Het is belangrijk dat je een klik hebt met iemand en dat je het gevoel hebt dat iemand je verder kan helpen. Daarom bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan. Geheel vrijblijvend.

Ik bied een aantal dingen aan die enorm kunnen helpen om je aandacht weer op de juiste dingen te richten. Je weet weer waar je heen wil en wat de eerste stap is om te zetten. Kijk anders even rond op de site om te zien in welke richting je dan kunt denken.

Neem nu contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

– Forien –

Vervolg

Als je interesse hebt in een vervolg, overweeg dan een Mindfulness Training. Ben je klaar voor een gedegen aanpak, kijk dan naar het Jaarprogramma. Hierbij hou je zelf de regie terwijl je leert over de kunst van het leven en hoe je dat het beste kunt doen.

Goed om te weten: Vanuit Woerden, Leidsche rijn, De Meern, Vleuten, Vleuterweide is het 10 min. rijden met de auto. Vanuit Maarssen en Montfoort is het een kwartiertje. En ook niet onbelangrijk: makkelijk en gratis parkeren.