Persoonlijke Coaching 

Nog geen Mindfulness training gevolgd?

Of heb je (nog) geen Mindfulness training gedaan en wil je eerst eens verkennen wat helpend zou kunnen zijn in jouw specifieke situatie? Ben je het overzicht kwijt, is het even teveel allemaal of wil je graag gewoon meer rust en weer wat meer genieten in plaats van doorrennen? Met behulp van verschillende methodieken waaronder mindfulness oefeningen wordt je op weg geholpen en krijg je weer wat meer zicht en grip op de zaken. Waar te beginnen, welke stap te zetten en hoe verder te gaan vanaf nu. 

We onderzoeken welke patronen en overtuigingen er achter jouw dagelijks handelen zitten. We kijken welke zaken je belemmeren en welke dingen helpend zouden kunnen zijn. Als je stress ervaart schiet je onbewust in automatische patronen waardoor je op de automatische piloot gaat handelen. Als je eenmaal zicht krijgt op hoe jij reageert op situaties en omstandigheden kun je deze patronen doorbreken en veranderen. Het is zinvol om dit te onderzoeken want ‘als je blijft doen wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg’. En dat is nu juist wat je niet meer wil. Je zult merken dat je meer invloed hebt op hoe je met situaties om kunt gaan dat je in eerste instantie dacht. Dit geeft ruimte en een gevoel van vrijheid!

Al wel een Mindfulness training gevolgd?

En zou je graag nog wat verder in willen gaan op bepaalde thema’s die bij jou naar voren zijn gekomen? Overweeg dan een of een aantal coachingsessies. In sessies van 1 uur per keer kunnen we dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie (leef/werk/privé) en vraagstukken die je daarbij hebt. Door middel van verschillende methodieken waaronder mindfulness oefeningen kun je aandacht geven aan wat er op dit moment prioriteit heeft. Ik help je je gedachten te ordenen zodat je vervolgens bewust kunt beslissen wat de volgende stap zou kunnen zijn.

De voordelen van persoonlijke coaching:

In sessies van 1 uur nemen we de ruimte en de tijd voor persoonlijke aandacht en jouw eigen verhaal. Wat speelt er, op welke gebieden en wat is voor jou op dit moment het belangrijkste en heeft de meeste prioriteit? Waar wil je mee aan de slag? Met persoonlijke coaching is er ruimte om deze vragen te onderzoeken en te verdiepen. We kijken naar concrete stappen die gezet kunnen worden waar je direct praktisch iets aan hebt.

De zin van onzin.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn heel veel websites te vinden met ontzettend veel informatie. Mijn visie is de dingen zo simpel en transparant mogelijk houden, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Ik ben van mening dat je zelf goed na moet gaan of de persoon met wie je zaken wil doen bij je past en of de afspraken helder en duidelijk zijn. Heb je er vertrouwen in dat diegene je verder kan helpen? Geef je diegene het voordeel van de twijfel? Vertrouw op je eigen oordeel, volg je hart en gebruik je hoofd. Wie weet ontmoet ik je binnenkort en kijken we of ik iets voor je kan betekenen.

Neem laagdrempelig contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Hartelijke groeten, Forien

Kosten persoonlijke coaching

 • Mindfulness 8 weken training € 495,-
  in een groep van max. 10 deelnemers
 • (Training) Terugkom avond € 25,-
 • Individuele Mindfulness training € 695,-
 • Individuele coaching per sessie (1 uur) € 65,-
 • Offertes op maat
 • Groepsles Mindfulness € 11,-
  Elke 1e woensdag van de maand 20:15 – 21:15
persoonlijke coaching, mindfulness

Kies voor jezelf
start nu met mindfulness

 • Rust

 • Aandacht

 • Inzicht

Meer rust, inzicht en bewustwording?

Om een schaduw te laten verdwijnen,
moet je er licht op werpen

– Shakti Gawain –

Door de mindfulness training van Forien lukt het mij om in stressvolle situaties op mijn werk anders te reageren. In plaats van reactief te zijn lukt het mij om eerst naar de situatie te kijken en neem ik de tijd om het te laten bezinken. Hierdoor ervaar ik minder stress en kan ik achteraf met meer overzicht reageren.

Harry de VriesManager in de zorg