Coaching 

Thema’s waarvoor je bij mij terecht kunt zijn stress in het algemeen, werkstress, keuzestress en ‘algemene’ levensdilemma’s, bijvoorbeeld omgang met familie. Hoe blijf je bij jezelf en kun je aandacht geven aan wat voor jou belangrijk is. Door middel van verschillende methodieken waaronder mindfulness oefeningen kom je erachter wat er op dit moment prioriteit heeft en wat je nodig hebt. Ik help je je gedachten te ordenen zodat je vervolgens bewust kunt beslissen wat de volgende stap zou kunnen zijn.

De voordelen van persoonlijke coaching:

In sessies van 1 uur nemen we de ruimte en de tijd voor persoonlijke aandacht en jouw eigen verhaal. Wat speelt er, op welke gebieden en wat is voor jou op dit moment het belangrijkste? Waar wil je mee aan de slag? Met persoonlijke coaching is er ruimte om deze vragen te onderzoeken en te verdiepen. We kijken naar concrete stappen die gezet kunnen worden waar je direct praktisch iets aan hebt.

Neem laagdrempelig contact op, mail naar info@forien.nl of bel 06-46 433 009 voor een gratis en vrijblijvend gesprek!

Hartelijke groeten, Forien

Investering

  • Persoonlijke coaching per sessie (1 uur)
    Particulier € 85,-
    Zakelijk 105,-
persoonlijke coaching, mindfulness

Kies voor jezelf
start nu met mindfulness

  • Rust

  • Aandacht

  • Inzicht

Meer rust, inzicht en bewustwording?

Om een schaduw te laten verdwijnen,
moet je er licht op werpen

– Shakti Gawain –

Door de mindfulness training van Forien lukt het mij om in stressvolle situaties op mijn werk anders te reageren. In plaats van reactief te zijn lukt het mij om eerst naar de situatie te kijken en neem ik de tijd om het te laten bezinken. Hierdoor ervaar ik minder stress en kan ik achteraf met meer overzicht reageren.

Harry de VriesManager in de zorg