Lekker werken

Je wil met je team lekker werken, ontspannen en plezier erin hebben. Maar wat je nu te vaak ervaart is stress, tijdsdruk en verkramping op allerlei gebieden. De basis was en is belangrijk (en dit wordt steeds meer zichtbaar en voelbaar) en dat is hoe je met jezelf en met anderen omgaat.

Deze vaardigheden krijgen de meeste mensen niet mee, maar zijn wel aan te leren. Bewustwording, Persoonlijk leiderschap en Communicatie (softskills) zijn basisvaardigheden waarmee je zelf de regie neemt over hoe je je werk ervaart. Zo kun je binnen korte tijd weer lekker aan het werk zijn.

Bewustwording

Je neemt jezelf altijd mee, waar je ook heen gaat. Als je leert vanuit authenticiteit te communiceren en de leiding te nemen, kun je richting geven aan waar je heen wil. Start waar je bent en vraag een offerte aan.

Workshop Thema’s:

Mindfulness

Stressmanagement

Persoonlijk Leiderschap

Communicatie

De workshops/ trainingen zijn persoonlijk, interactief en ervaringsgericht en worden op maat in organisaties aangeboden, eventueel als (onderdeel van) een vitaliteitsprogramma. Daarnaast is aanvullende individuele/ teamcoaching mogelijk.

Neem voor een offerte op maat contact op of bel 06-46433009.