Over mij

Mijn naam is Forien van den Belt, als je me zou kennen zou mij wellicht omschrijven als vriendelijk, nuchter, sensitief, daadkrachtig en duidelijk. 

Mijn stijl van werken is warm, mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij heb ik me laten vertellen. Naast de kennis die ik heb opgedaan in verschillende opleidingen en trainingen werk ik vanuit ervaring en vanuit mijn intuïtie wat de situatie nodig heeft. Mijn kracht is complexe dingen simpel maken en aansluiten bij waar je op dit moment bent; dat is je startpunt.

De inzichten die ik heb opgedaan in mijn jarenlange werkervaring in de GGZ en daarnaast de flinke portie levenservaring die ik op mijn eigen bord heb gekregen deel ik in mijn blogs. Als je een beter beeld van mij wil krijgen dat kan het helpen om er een aantal te lezen, wellicht is het herkenbaar.

Naast kennis en ervaring is het hebben van een klik enorm belangrijk. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking zodat je kunt inschatten of ik de persoon ben die je op dit moment verder zou kunnen helpen.

Neem contact op via het contactformulier of bel 06-46 433 009, wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort digitaal!

Hartelijke groet,

Forien