Over mij

Mijn naam is Forien van den Belt, als je me zou kennen zou mij wellicht omschrijven als vriendelijk, nuchter, sensitief, daadkrachtig en duidelijk. 

Mijn stijl van werken is warm, mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij heb ik me laten vertellen. Naast de kennis die ik heb opgedaan in verschillende opleidingen en trainingen werk ik vanuit rijke ervaring en intuïtie wat de situatie nodig heeft. Ook werk ik systemisch, dat wil zeggen dat ik het individu zie in samenhang met de context. Mijn kracht is complexe dingen simpel maken en aansluiten bij waar je op dit moment bent; dat is je startpunt.

De inzichten die ik heb opgedaan in mijn jarenlange werkervaring in de GGZ en daarnaast de flinke portie levenservaring die ik op mijn eigen bord heb gekregen deel ik hier. Als je een beter beeld van mij wil krijgen dat kan het helpen om er een aantal te lezen.

Ik begeleid mensen in hun persoonlijke ontwikkeling  zowel in groepen als individueel. Daarnaast geef ik trainingen en workshops aan teams in allerlei organisaties. Het is ontzettend belangrijk om echt verbinding te maken en aansluiting te hebben met deelnemers. Alleen op die manier wordt het geleerde ook in de praktijk gebracht. Mijn kracht is om mensen te raken en zaken uit de onderstroom op tafel te krijgen zodat er ruimte en begrip ontstaat om zaken anders aan te pakken.

Naast kennis en ervaring is het hebben van een klik heel belangrijk. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking zodat je kunt inschatten of ik de persoon ben die je op dit moment verder zou kunnen helpen.

Neem contact op en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Hartelijke groet,

Forien

P.S. Als lid van de VMBN branchevereniging en Trainer in categorie 1 (hoogste categorie) worden de mindfulnesstrainingen die ik geef vaak vergoedt door zorgverzekeraars en anderen, kijk op https://www.forien.nl/training/ en scroll even naar beneden.