Is het weer tijd voor een training of workshop? Zoek je iets nieuws en inspirerends? Iets wat onthouden wordt en over nagepraat? Zoek dan niet verder, want je hebt het gevonden! Stel je voor dat je met je team rondom een vuur zit, op een mooie plek in de natuur en dat er gedeeld, gelachen en geleerd wordt…

Rommelt het ook in jouw team? Zijn er bepaalde onderstromen die maken dat mensen niet optimaal kunnen werken, dat de communicatie stroef verloopt en dat daardoor dingen mis gaan? Mensen durven elkaar niet goed aan te spreken en je merkt dat de energie weg loopt terwijl de energie juist hard nodig is op de werkvloer?

Een andere omgeving = een andere mindset! Rondom het vuur kunnen we ontspannen en elkaar verhalen vertellen. Door middel van verschillende werkvormen help ik het team om weer bij de eigen innerlijke kracht te komen. Iedereen herinnert zich de eigen kwaliteiten weer, dat waar je in uitblinkt en waarmee je je werk en je team het beste van jezelf geeft. Mensen voelen zich weer meer zelfverzekerd en gewaardeerd, als collega’s kun je van elkaar benoemen waarom je ertoe doet en waarom je van meerwaarde bent.

Het resultaat is dat men zichzelf en elkaar weer op waarde schat en tools krijgt om onderliggende zaken in veiligheid en openheid te kunnen bespreken. Dit komt de sfeer in het team ten goede en haalt passie en drijfveren naar boven waarom mensen om te beginnen dit werk ook alweer zijn gaan doen. Dus wil je met je team geïnspireerd worden en het vuur weer vinden en brandend houden?

Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, verschillende thema’s zijn mogelijk.

– Forien –