Training & Coaching praktijk

Als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik vriendelijk, pragmatisch, nuchter en direct ben. Als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik een warme persoonlijkheid heb en je graag verder help. Als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik niet alleen uit een boekje train en coach, maar mijn rijke ervaringen inzet en vanuit de praktijk praat. Als je me echt zou kennen, zou je weten dat mijn kracht ligt bij complexe zaken simpel maken.

Als trainer en coach Innerlijk leiderschap begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling in zowel groepstrainingen als in individuele trajecten. Daarnaast geef ik trainingen en workshops aan teams in allerlei organisaties. Het is ontzettend belangrijk om echt verbinding te maken en aansluiting te hebben met deelnemers. Alleen op die manier wordt het geleerde ook in de praktijk gebracht. Mijn kracht is om mensen te raken en zaken uit de onderstroom op tafel te krijgen zodat er ruimte en begrip ontstaat om zaken anders aan te pakken.

Als lid van de VMBN branchevereniging en Trainer in categorie 1 (hoogste categorie) worden de mindfulnesstrainingen die ik geef vaak vergoedt door zorgverzekeraars en anderen (kijk bij Vergoedingen). Mijn manier van werken is intuïtief, dat wil zeggen vanuit ‘innerlijk weten’ en ik put uit ervaring. Naast mindfulness werk ik ook systemisch, dat wil zeggen dat ik het individu zie in samenhang met de context. Behalve het hebben van kennis en ervaring hebben is het hebben van een klik heel belangrijk. Neem vooral contact op om te ervaren of ik voor jou op dit moment de juiste persoon ben.

Neem contact op via het contactformulier op www.forien.nl of bel 06-46 433 009, ik hoor graag van je!

Hartelijke groet,

Forien

Meer rust, inzicht en bewustwording?

Om een schaduw te laten verdwijnen,
moet je er licht op werpen

– Shakti Gawain –

Door de mindfulness training van Forien lukt het mij om in stressvolle situaties op mijn werk anders te reageren. In plaats van reactief te zijn lukt het mij om eerst naar de situatie te kijken en neem ik de tijd om het te laten bezinken. Hierdoor ervaar ik minder stress en kan ik achteraf met meer overzicht reageren.

Harry de VriesManager in de zorg