Training & Coaching praktijk

Mijn naam is Forien van den Belt, mensen omschrijven mij als vriendelijk, nuchter, sensitief, daadkrachtig en duidelijk. Ik ben getrouwd, woon in Harmelen en heb twee geweldige kinderen van 5 en 7.

Ik heb jaren in de GGZ gewerkt  en daarnaast flink wat levensstress en dilemma’s op mijn eigen bord gekregen. De kennis van mijn opleidingen en de ervaringen aan de Universiteit des levens heb ik gebundeld en geef ik nu door in mijn eigen praktijk door middel van Training en Coaching.

Naast kennis en ervaring hebben is het hebben van een klik enorm belangrijk. Heb je het gevoel dat ik je iets kan brengen? Heb je er vertrouwen in? Dat is van doorslaggevend belang, dus neem vooral contact op om te ervaren of ik voor jou op dit moment de juiste persoon ben.

Neem contact op of bel 06-46 433 009, ik hoor graag van je!

Hartelijke groet,

Forien

Meer rust, inzicht en bewustwording?

Om een schaduw te laten verdwijnen,
moet je er licht op werpen

– Shakti Gawain –

Door de mindfulness training van Forien lukt het mij om in stressvolle situaties op mijn werk anders te reageren. In plaats van reactief te zijn lukt het mij om eerst naar de situatie te kijken en neem ik de tijd om het te laten bezinken. Hierdoor ervaar ik minder stress en kan ik achteraf met meer overzicht reageren.

Harry de VriesManager in de zorg