Training & Coaching praktijk

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, mail naar info@forien.nl of bel 06-46 433 009.

Locatie

In mijn werkruimte aan huis in Harmelen begeleid ik mensen met allerlei stress- en burn-out gerelateerde klachten. Ook mensen met een algemeen gevoel van ‘is dit het nou?’ die voor hun gevoel alles hebben maar er toch niet echt van kunnen genieten vinden steeds meer hun weg naar mijn praktijk. Ook geef ik hier individuele mindfulness en compassie trainingen.

Daarnaast geef ik groepstrainingen en workshops in Yogastudio Down to Earth in Harmelen en in het Dorpshuis in Harmelen.

Goed om te weten: Vanuit Woerden, Leidsche rijn, De Meern, Vleuten, Vleuterweide is het 10 min. rijden met de auto. Vanuit Maarssen en Montfoort is het een kwartiertje. En ook niet onbelangrijk: makkelijk en gratis parkeren.

Investering 

 • Mindfulness 8 weken training € 495,-
  in een groep van max. 10 deelnemers
 • Individuele Mindfulness training € 695,-
 • Individuele coaching per sessie (1 uur)
  Particulier € 85,-
  Zakelijk 120,-
 • Offertes op maat
 • Groepsles Mindfulness € 11,-
  Elke 1e woensdag van de maand 20:15 – 21:15
  Yogastudio Down to Earth Harmelen

Citaten

‘Wat een fijne training. Ik voel me meer bewust aanwezig en ik kan nu letterlijk uit de sneltrein stappen. Bedankt voor de mooie inzichten en begeleiding.’ – Elvira –

‘Door de training heb ik een mooie basis gekregen waar ik mee verder kan en veel nieuwe inzichten.’ – Edith –

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek, mail naar info@forien.nl of bel 06-46 433 009. Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!  Hartelijke groet, Forien

Meer rust, inzicht en bewustwording?

Om een schaduw te laten verdwijnen,
moet je er licht op werpen

– Shakti Gawain –

Door de mindfulness training van Forien lukt het mij om in stressvolle situaties op mijn werk anders te reageren. In plaats van reactief te zijn lukt het mij om eerst naar de situatie te kijken en neem ik de tijd om het te laten bezinken. Hierdoor ervaar ik minder stress en kan ik achteraf met meer overzicht reageren.

Harry de VriesManager in de zorg