Workshop Hart voor de zaak

Als leidinggevende of professional wil je goed voor jezelf zorgen om zo optimaal te kunnen functioneren. Je wilt bewuste keuzes maken en ervaren dat je zinvol bezig bent terwijl je je hart volgt, ook in je werk. Want als je vanuit je hart leeft en werkt, werkt dat door op je collega’s en in de organisatie als geheel. Een win-win-win situatie! Tijdens de workshop Hart voor de zaak ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Inhoud van de workshop

Het is belangrijk om je bewust te zijn van wat je doet en waarom je dat doet. Leef en werk je vooral om anderen te plezieren of om iets na te jagen? Ben je vooral bezig om te presteren en de baas tevreden te houden? Of werk je vanuit vertrouwen en ontspanning? Dit laatste geeft vaak de beste duurzame resultaten en de beste sfeer in het team. Je leert hoe en waar jij warm voor loopt, hoe je dit kunt bereiken en waar jouw invloed zit. Op deze manier heb je niet alleen zelf profijt van deze workshop, maar ook je collega’s en je klanten.

Resultaat 

  • Je krijgt inzicht in waar jouw hart sneller van gaat kloppen
  • Je leert ‘hart’ werken
  • Je ontdekt hoe je bewuster kiest voor dat wat je écht belangrijk vindt
  • Je leert je keuzes effectiever onderbouwt en nee kunt zeggen
  • Je leert aansturen op een win-win situatie
  • Je leert effectiever met je tijd omgaan
  • Grotere cirkel van invloed door bewuste keuzes te maken
  • Verbindend en krachtig kunnen communiceren

Manier waarop

De workshops zijn persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en voor het opdoen van (succes)ervaringen. De workshop wordt gegeven vanuit een nieuwsgierige, open houding.  Er is ruimte voor directe inbreng uit de praktijk zodat de verbinding meteen gemaakt wordt.

* Persoonlijk
* Interactief
* Ervaringsgericht
* Verbindend
* Krachtig

Investering

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur,
je boekt al een workshop vanaf € 895,- (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op of bel 06-46433009.