Workshop Mindfulness

Deze workshop is perfect voor leidinggevenden en professionals die een volle agenda hebben, altijd druk zijn en wel een rustpunt kunnen gebruiken. Tijdens de workshop Mindfulness leer je samen met collega’s je aandacht en focus te richten, zodat je beter met stress en de dagelijkse hectiek kunt omgaan.

Inhoud van de workshop

Als je met aandacht dingen doet, merk je beter wat er gebeurt. Je merkt wat situaties met jou doen, wat voor effect ze op je hebben en je leert dat je vervolgens altijd een keuze hebt. Door middel van specifieke meditatie- en bewegingsoefeningen krijg je inzicht in jezelf, in je gedachten, je gevoelens en je gedragingen. Je begrijpt beter waarom je je voelt zoals je je voelt en je krijgt weer grip op jezelf en de situaties die spelen op dat moment. Als je de tijd neemt om even uit de hectiek te stappen, betaald zich dat terug in meer rust, overzicht en regie.

Resultaat 

  • Meer energie en minder stress
  • Kennis van Mindfulness en de toegevoegde waarde ervan
  • Meer bewustzijn van je eigen gedachten en patronen
  • Minder op de automatische piloot werken en leven
  • Manieren om je focus en concentratie te verbeteren
  • Veerkrachtiger omgaan met werkdruk
  • Productiever door meer bewustzijn en focus

Manier waarop

De workshops zijn persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en voor het opdoen van (succes)ervaringen. De workshop wordt gegeven vanuit een nieuwsgierige, open houding.  Er is ruimte voor directe inbreng uit de praktijk zodat de verbinding meteen gemaakt wordt.

* Persoonlijk
* Interactief
* Ervaringsgericht
* Verbindend
* Krachtig

Investering

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur,
je boekt al een workshop vanaf € 795,- (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op of bel 06-46433009.