Workshop Situationeel Leidinggeven

Als leidinggevende of manager stimuleer je anderen om te groeien. Je wilt elke medewerker motiveren en inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn. Ieder mens en iedere situatie is anders, dus je hebt verschillende leiderschapsstijlen nodig in je repertoire. Tijdens de workshop Situationeel leidinggeven leer je op welke manier je het beste leiding kunt geven in elke situatie.

Inhoud van de workshop

In deze workshop leer je vanuit vertrouwen, op een flexibele manier omgaan met de mensen waar je leiding aan geeft in verschillende situaties. Iedereen is anders en heeft een andere aanpak nodig in verschillende omstandigheden. Je leert te kijken naar de behoeften van je medewerker/ teamlid en te schakelen in aanpak waar dat nodig is. Op deze manier haal je het beste in je mensen naar boven en schep je de omstandigheden om hen de beste versie van zichzelf te laten zijn.

Resultaat 

  • Inzicht in leiderschapsstijlen
  • Weten wanneer je welke stijl het beste toepast
  • Vanuit (zelf)vertrouwen kunnen werken
  • Inzicht in je leidinggevende kwaliteiten en uitdagingen
  • Begeleiden vanuit kracht en verbinding
  • Helder communiceren vanuit mogelijkheden
  • Behoeften herkennen en op kunnen anticiperen

Manier waarop

De workshops zijn persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en voor het opdoen van (succes)ervaringen. De workshop wordt gegeven vanuit een nieuwsgierige, open houding.  Er is ruimte voor directe inbreng uit de praktijk zodat de verbinding meteen gemaakt wordt.

* Persoonlijk
* Interactief
* Ervaringsgericht
* Verbindend
* Krachtig

Investering

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur,
je boekt al een workshop vanaf € 895,- (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op of bel 06-46433009.