Workshop Timemanagement

Je wil je tijd goed en efficiënt besteden als leidinggevende en ook als professional. In de tijd die je beschikbaar hebt zo effectief mogelijk bezig zijn, dat is wat je leert tijdens de workshop Timemanagement. Je tijd besteden aan de juiste dingen, waardoor je meer grip krijgt op wat je te doen hebt en het overzicht helder houdt.

Inhoud van de workshop

Als je effectief met je tijd omgaat, haal je het snelst je doelstellingen met de meeste voldoening. Het is daarbij belangrijk dat je een realistisch beeld hebt van hoeveel tijd dingen kosten en hoeveel je kunt doen op een dag. Zelfinzicht is daarbij een belangrijk aspect, heb je een te optimistisch tijdsbeeld dan kom je voor je gevoel chronisch tijd tekort. In deze workshop leer je de dingen die je wil doen, gedaan te krijgen binnen een realistisch tijdschema. Op deze manier behaal je je doelen en hou je tijd en energie over

Resultaat 

  • Effectiever met je tijd en energie omgaan
  • Realistisch plannen en prioriteiten stellen
  • Ontspannen omgaan met werkdruk en deadlines
  • Keuzes effectiever onderbouwen en nee kunnen zeggen
  • Werkroutines kunnen optimaliseren
  • Kunnen managen van verwachtingen van je omgeving
  • Bewust omgaan met je kwaliteiten en valkuilen

Manier waarop

De workshops zijn persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en voor het opdoen van (succes)ervaringen. De workshop wordt gegeven vanuit een nieuwsgierige, open houding.  Er is ruimte voor directe inbreng uit de praktijk zodat de verbinding meteen gemaakt wordt.

* Persoonlijk
* Interactief
* Ervaringsgericht
* Verbindend
* Krachtig

Investering

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur,
je boekt al een workshop vanaf € 795,- (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op of bel 06-46433009.