Voor iedereen die meer wil voelen en minder wil denken. Mild zijn voor jezelf en vanuit je hart leven  in plaats van als een hoofd op pootjes rondrennen.

Compassie Training (Individueel)

Wanneer: In overleg, je kunt snel beginnen!
Waar: Praktijkruimte Forien Training & Coaching, Dorpsstraat 239 Harmelen
Wat: 8 x 1,5 uur Compassie Training incl. thee en werkmap
Kosten: Individuele training €695,- (ex. BTW voor werkgevers)

Heb je last van een lage eigenwaarde, je snel schuldig voelen en misschien ook schaamte? Deze training leert je om mild en vriendelijk te zijn naar jezelf, vooral als je dat moeilijk vind. Maar hoe doe je dat in de praktijk? In deze training krijg je hier handvatten voor.

In compassietraining wordt mindfulness verder beoefend, daarnaast wordt inzicht in de drie emotieregulatiesystemen gegeven. Dit geeft je inzicht in waarom je voelt wat je voelt en hoe je daar goed mee om kunt gaan.

Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen. Wil je graag meedoen maar gaat het niet vanwege je financiële situatie? Neem dan even contact met me op. Hartelijke groet, Forien

Meer rust, inzicht en bewustwording?

De reis van duizend mijl
moet met een enkele stap beginnen

– Lao Tse –

Door de mindfulness training van Forien lukt het mij om in stressvolle situaties op mijn werk anders te reageren. In plaats van reactief te zijn lukt het mij om eerst naar de situatie te kijken en neem ik de tijd om het te laten bezinken. Hierdoor ervaar ik minder stress en kan ik achteraf met meer overzicht reageren.

Harry de VriesManager in de zorg