3 minuten Ademruimte

Onderstaande oefening is een oefening uit de 8 weekse Mindfulness Training.  Deze oefening heet ‘ademruimte’, het is een korte meditatie om in te checken hoe het met je gaat en die je makkelijk kunt doen als je thuis, op je werk, of ergens anders bent. In de Mindfulness Training. vertel ik je over de achtergond en de theorie.

p.s. Laat je niet afschrikken door het belletje en de houding, wat je voor zweverigheid aan zou kunnen zien, ik ben een heel nuchter, praktisch en pragmatisch persoon 😉 Probeer het uit!

Neem nu contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Vervolg

Als je interesse hebt in een vervolg, overweeg dan een Mindfulness Training. Ben je klaar voor een gedegen aanpak, kijk dan naar het Jaarprogramma. Hierbij hou je zelf de regie terwijl je leert over de kunst van het leven en hoe je dat het beste kunt doen.

Goed om te weten: Vlakbij Utrecht, vanuit Woerden, Leidsche rijn, De Meern, Vleuten, Vleuterweide is het 10 min. rijden met de auto. Vanuit Maarssen en Montfoort is het een kwartiertje. En ook niet onbelangrijk: makkelijk en gratis parkeren.