Training

Per 11 mei mogen ook mindfulness trainers weer 1 op 1 aan het werk, dus individuele trainingen zijn weer mogelijk! Data in overleg.

Per 1 juni mogen ook groepstrainingen weer gegeven worden met 1,5 meter afstand. Dat betekent dat ik Mindfulness training in groepjes van maximaal 4 deelnemers ga geven. Eerstvolgende start 3 juni 9:30 – 12:00 op een mooie locatie in de buitenlucht! (eventueel in Yogastudio Down to Earth in Harmelen, bij wijzigende omstandigheden)

Alle trainingen/ coaching blijven ook LIVE, digitaal te volgen. Data in overleg, voor meer info, vul het contactformulier in of bel/app 06-46433009.

Mindfulness (MBSR) Training

Het leven start weer langzaam op, deze Corona tijd is voor bijna iedereen intens geweest en het duurt nog even voort. De vraag is wat wil je behouden en wat wil je loslaten? Hoe wil je je leven inrichten, wat vind je echt belangrijk?

Nu is de tijd om jezelf deze vragen te stellen en ook met antwoorden te komen. Door middel van de mindfulness training help ik je hierbij.

Mindful zijn betekent grip hebben op je gedachten en emoties, je niet laten meeslepen door wat er allemaal gaande is. Het maakt dat je weet dat je een keuze hebt en hoe je die maakt, in alle omstandigheden! Evidence based effectief bij onder andere stress, piekeren en vermoeidheid.

8x op Woensdagochtend  van 9:30 tot 12:00

Start: 3 juni 2020

  • Data: 3, 10, 17 en 24 juni en  en 1, 8, 15 en 22 juli
    plus stiltedag op zaterdag 11 juli van 11:00 – 16:00

Start:  9 september 2020

  • Data: 9, 16, 23 en 30 september en 7, 14, 21 en 28 oktober
    plus stiltedag op zaterdag 17 oktober van 11:00 – 16:00

Waar: Yogastudio Down to Earth
Investering: Groep training €495,- 8 x 2,5 uur incl. thee en werkmap.
(Individuele training €695,-, data in overleg)

Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen. Wil je graag meedoen maar gaat het niet vanwege je financiële situatie? Neem dan even contact op.

Hartelijke groet, Forien

Vergoedingen Mindfulness Training

Vergoeding door de zorgverzekeraar
Als volledig opgeleide trainer erkend in de hoogste categorie van de branchevereniging VMBN worden de trainingen die ik geef ook geheel of gedeeltelijk vergoedt door steeds meer zorgverzekeraars. Voor 2019 bieden de volgende zorgverzekeraars de hoogste vergoedingen; IZA, IZZ, UMC, Unive en VGZ. Kijk voor een actueel overzicht op https://www.zorgwijzer.nl/# 

Vergoeding door de werkgever
Bijna alle werkgevers hebben een budget preventie, een ziekteverzuimbudget en /of een budget persoonlijke ontwikkeling. Ook kan er binnen grotere organisaties een beroep worden gedaan op bedrijfsmaatschappelijk werk. Vaak zijn werkgevers bereid om de training te vergoeden als investering in zelfbewuste, vitale medewerkers. Vraag ernaar bij jouw werkgever.

Vergoeding door arbodiensten
Werkgevers via arbodiensten benaderen, via bedrijfsartsen en brancheorganisatie (bv. BOA, Arbouw) is een mogelijkheid.

Vergoeding door het UWV
Het is de moeite waard voor mensen met een uitkering om te onderzoeken of het UWV een deel van de kosten voor een training kan betalen. Hierbij is van belang om goed te motiveren hoe een mindfulnesstraining kan bijdragen aan het (sneller) vinden van een baan en aan het goed blijven functioneren in een baan.

Vergoeding door de gemeente
Het ondersteunen van mantelzorgers is voor veel gemeenten een speerpunt nu door de bezuinigingen in de zorg veel zorgtaken op de schouders van mantelzorgers komen. Wellicht kunt u een beroep doen op WMO-gelden. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook een deel van een MBSR-training voor mantelzorgers.

(Bron: www.vmbn.nl, 18/03/19)