Training

Mindfulness Training (groep)

Wanneer: 8x op Woensdagochtend  van 10:00 tot 12:30, Start 9 september, 16, 23 en 30 september en 7, 14, 21 en 28 oktober plus stiltedag op zaterdag 17 oktober van 11:00 – 16:00
Waar: Yogastudio Down to Earth, Kerkweg 1 in Harmelen
Wat: 8 x 2,5 uur Mindfulness MBSR Training incl. thee en werkmap
Kosten: Groep training €495,- (ex. BTW voor werkgevers)

Mindfulness Training (Individueel)

Wanneer: In overleg, je kunt deze week nog beginnen!
Waar: Praktijkruimte Forien Training & Coaching, Dorpsstraat 239 Harmelen
Wat: 8 x 1,5 uur Mindfulness MBSR Training incl. thee en werkmap
Kosten: Individuele training €695,- (ex. BTW voor werkgevers)

Mindfulness Training (Digitaal)

Alle trainingen/ coaching zijn ook LIVE, digitaal te volgen.
Data in overleg, voor meer info, neem contact op.

Voor iedereen die meer rust en balans wil, meer zingeving wil ervaren en voor verlichting van (burn-out) klachten zoals vermoeidheid, stress en piekeren. Vergoeding mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen. Wil je graag meedoen maar gaat het niet vanwege je financiële situatie?

Neem dan even contact op. Hartelijke groet, Forien

Vergoedingen Mindfulness Training

Vergoeding door de zorgverzekeraar
Als volledig opgeleide trainer erkend in de hoogste categorie van de branchevereniging VMBN worden de trainingen die ik geef ook geheel of gedeeltelijk vergoedt door steeds meer zorgverzekeraars. Kijk voor een actueel overzicht op https://www.zorgwijzer.nl/# 

Vergoeding door de werkgever
Bijna alle werkgevers hebben een budget preventie, een ziekteverzuimbudget en /of een budget persoonlijke ontwikkeling. Ook kan er binnen grotere organisaties een beroep worden gedaan op bedrijfsmaatschappelijk werk. Vaak zijn werkgevers bereid om de training te vergoeden als investering in zelfbewuste, vitale medewerkers. Vraag ernaar bij jouw werkgever.

Vergoeding door arbodiensten
Werkgevers via arbodiensten benaderen, via bedrijfsartsen en brancheorganisatie (bv. BOA, Arbouw) is een mogelijkheid.

Vergoeding door het UWV
Het is de moeite waard voor mensen met een uitkering om te onderzoeken of het UWV een deel van de kosten voor een training kan betalen. Hierbij is van belang om goed te motiveren hoe een mindfulnesstraining kan bijdragen aan het (sneller) vinden van een baan en aan het goed blijven functioneren in een baan.

Vergoeding door de gemeente
Het ondersteunen van mantelzorgers is voor veel gemeenten een speerpunt nu door de bezuinigingen in de zorg veel zorgtaken op de schouders van mantelzorgers komen. Wellicht kunt u een beroep doen op WMO-gelden. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook een deel van een MBSR-training voor mantelzorgers.

(Bron: www.vmbn.nl, 18/03/19)