Je loopt vast op je werk. Door de afgelopen tijd ben je gaan nadenken of dit nog wel is wat je echt wil. Inhoudelijk spreekt het je niet meer zo aan, je gaat op routine en eigenlijk geeft het nog weinig voldoening. Of je loopt telkens aan tegen bepaalde collega’s met wie je in energie vretende patronen beland. Je hebt al verschillende aanpakken geprobeerd maar je komt niet verder.

Dit maakt dat je je rusteloos voelt, regelmatig een kort lontje hebt en je op zijn zachtst gezegd niet vitaal voelt, de werklust en motivatie ontbreekt. Het lijkt alsof anderen het wel naar hun zin hebben in hun werk, maar het lukt je maar niet om de knop om te zetten.

Door middel van werk coaching krijg je inzicht in wat er precies aan de hand is. Ik help je je gedachten te structureren en je gevoel aan te spreken zodat je een evenwichtige keuze kunt maken. De ervaring leert dat een paar gesprekken meestal voldoende zijn om de juiste richting weer te vinden. Een volgende stap komt dan vanzelf naar de oppervlakte.

Je weet weer wat je te doen staat. Dat geeft rust, ruimte en overzicht. Je kunt zelfverzekerd verder gaan omdat je weet dat je de juiste afweging hebt gemaakt. Dat kan betekenen dat je op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging of dat je je met hernieuwde energie je in kunt zetten voor je werk. Je perspectief is helder en je kunt weer door.

Lijkt het je wat? Neem contact op via het contactformulier, dan maken we een vrijblijvende kennismaking afspraak.

– Forien –

 

Investering:

85,- per losse sessie van 1 uur
100,- per losse sessie van 1,5 uur

(Deze bedragen zijn excl. BTW.)