Het is een ingewikkelde tijd waarin we ons nu bevinden. De wereld is veranderd en wij moeten mee en dat is niet altijd even makkelijk. Misschien loop je al een tijdje met bepaalde vraagstukken waar je niet uitkomt, die te maken hebben met bijvoorbeeld familie, zingeving of andere levensthema’s. En realiseer je je nu dat je in actie moet komen als je hier iets aan wilt veranderen.

Want als je doorgaat zoals je deed, blijf je krijgen wat je kreeg. Je loopt tegen jezelf aan en je weet niet hoe je bepaalde zaken kunt veranderen. Je hebt al van alles geprobeerd, maar je begint nu een beetje moedeloos te worden omdat je er zelf niet uitkomt. Soms lijkt het weer even beter te gaan, maar dan ineens is dat waar je telkens tegen aan loopt in volle hevigheid weer terug.

Door middel van een paar coachingsgesprekken krijg je meer zicht op wat er nu eigenlijk precies gebeurt. Wat maakt dat je telkens is die situatie belandt en hoe je daar iets aan kunt veranderen. Ik help je je gedachten te structureren en je gevoelens te ontwarren, zodat je weer een helder beeld krijgt van wat er nu echt aan de hand is en wat je te doen staat.

Je blijft niet meer in rondjes draaien zoals je daarvoor deed en je bespaart jezelf daarmee een boel frustratie en gevoel van onvermogen. Je hebt het gevoel dat je weer grip op de zaken hebt en dat jij de leiding neemt. Dit maakt dat je beter in je vel zit en duidelijk weet wat de stappen zijn die je nog kunt zetten.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

– Forien –

 

Investering:

85,- per losse sessie van 1 uur
100,- per losse sessie van 1,5 uur