Altijd interessant. Wat laat je van jezelf zien? Wat is ’toelaatbaar’ in jouw werkcultuur en hoe zit dat als je nu niet onder collega’s bent maar thuis probeert iets aan je werk te doen?

Belangrijk in tijden van onzekerheid en collectieve stress:

Laat maar komen die emoties.

– Boosheid
– Frustratie
– Verveling
– Irritatie
– Blijheid
– Angst
– Verdriet
– Somberheid

Sta bewust even stil bij wat je voelt en zeg ‘ja’ tegen wat er is, wat het ook is. Uit ze op een manier die niet schadelijk is voor jezelf of voor anderen: Ga flink wandelen, hardlopen, zet keihard muziek op en schreeuw mee, geef een oerbrul in de gang van je huis nadat je huisgenoten hebt gewaarschuwd dat ‘ie eraan komt. Of doe dit samen met een collega als jullie een frustratie delen (schept een band ;p ).

Daarna zul je wellicht wat ruimte ervaren in de vorm van een minder zwaar gevoel op je borst, een lichter hoofd of iets anders. Wat merk jij? En daarna kun je weer door. Of juist niet. Neem een kop thee of koffie, ga in de zon zitten en voel de warmte op je gezicht.

Het gaat erom dat je jezelf serieus neemt. Dat je mag voelen wat je voelt en daar aan gehoor mag geven. Je doet wat je kan met wat je op dit moment te geven hebt.

Succes vandaag!

– Forien –