Meer energie: Innerlijke Kracht Training
Het is voelbaar, de nazomer is begonnen en de herfst hangt in de lucht. Hé nee hé, denk je misschien. Of we willen of niet, de verandering is ingezet. Ben je met vakantie geweest, of ga je nog? Als je kinderen hebt ben je inmiddels over de helft van alle vrije tijd, hoe voelt dat? Vind je het jammer dat de zomervakantie straks weer voorbij is? Of ook opgelucht omdat het ‘normale’ leven en de structuur die daarbij hoort weer begint?

De zomer nodigt uit om met de energie naar buiten te gaan en de nazomer en herfst nodigt juist uit om met de energie naar binnen te gaan. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Feit is dat de meeste mensen meer energie hebben in de zomer en nu de herfst langzaam dichterbij kruipt, voelt dat voor velen niet prettig. Meer buien, wind en kou en niet meer zonder jas naar buiten. Toch heeft deze tijd van het jaar ook een andere kant. We keren weer wat meer naar binnen en de nazomer geeft een aanzet tot nadenken over wat we straks na de vakantie weer gaan doen.

Wil je na de vakantie de energie van binnenuit laten stromen en je krachtig en opgewassen voelen tegen de koudere maanden die eraan komen? Je persoonlijke ontwikkeling verder verdiepen en je sterk voelen van binnenuit? Laat je mailadres achter zodat je de nieuwsbrief kunt ontvangen. Binnenkort start de Innerlijke Kracht Training in Harmelen,  wordt vervolgd!