• MINDFULNESS TRAINING
    OP MAAT


    Contact

Teamtraining Energie!

Vitaal en bevlogen aan het werk 

Hoe kun je energiek aan het werk zijn en blijven? En hoe ga je om met werkdruk? Hoe krijg je meer inzicht in je eigen gedrag? En wat is eigenlijk ‘gezonde’ stress en wanneer wordt dit een probleem? En belangrijker, hoe ga je richting een oplossing? Deze en andere vragen worden beantwoord in de teamtraining Energie!

Aandacht voor wat je doet
Dagelijks goed kunnen schakelen tussen actief bezig zijn en daarnaast reflecteren op je bezigheden zodat je kwalitatief hoogwaardig werk kunt leveren is een kunst. En een vaardigheid die iedereen kan leren, mits je er wat aandacht en energie in steekt.

Aan de slag!
In de training Energie! worden concrete handvatten gegeven die direct toepasbaar zijn in de hectiek van alledag. Hiermee kunnen medewerkers direct aan de slag en bouwen veerkracht en zelfvertrouwen op. Dit draagt bij aan een proactieve werkhouding en meer werkplezier!

Het programma:

Wat is energie en wat is stress?
Wat het is en hoe het werkt.

‘Gezonde’ stress versus ‘ongezonde’ stress
 Verschillen en overeenkomsten tussen beide soorten.

Hoe gaat het team om met presteren?
Inzicht krijgen in de cultuur binnen het team en de organisatie.

Meer werkplezier en minder werkdruk
Hoe kom je eraan en hoe kom je eraf?

Praktische borging
Hoe je het geleerde vasthoudt in de praktijk.

Duur
Een dagdeel, 3,5 tot 4 uur

Locatie
Een ruime locatie, buiten kan in overleg

Investering
Op maat, neem laagdrempelig, gratis en vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek! Mail naar info@forien.nl of bel 06-46 433 009.

Meer rust, inzicht en bewustwording?

Om een schaduw te laten verdwijnen,
moet je er licht op werpen

– Shakti Gawain –

Door de mindfulness training van Forien lukt het mij om in stressvolle situaties op mijn werk anders te reageren. In plaats van reactief te zijn lukt het mij om eerst naar de situatie te kijken en neem ik de tijd om het te laten bezinken. Hierdoor ervaar ik minder stress en kan ik achteraf met meer overzicht reageren.

Harry de VriesManager in de zorg