Elke 1e woensdag van de maand

20:15 – 21:15  

Groepsles Mindfulness onderhoud
€ 11,- per keer, jaarabonnement €120,-

Voor iedereen die samen mindfulness wil beoefenen, enige kennis en ervaring met mindfulness of meditatie is gewenst. Je kunt dit uur gebruiken om je kennis en beoefening weer op te frissen of te onderhouden na bijvoorbeeld het volgen van de 8 weekse training.

Locatie
Elke 1e woensdag van de maand in Yogastudio Down to Earth (Naast de DIO in Harmelen, ‘bij Eskens’). Voor deze les graag inschrijven via de site www.downtoearthyoga.nl (eenmalig registreren).

8-Weekse training

Klik hier voor meer informatie

Kom je uit Utrecht, Woerden, Vleuten-de Meern, Kamerik, Harmelen of omgeving? Kom dan de 8 weekse mindfulnesstraining volgen bij Forien Training & Coaching in Harmelen.

Voor inschrijving en deelname hebben we eerst een gratis en vrijblijvend voorgesprek om te zien of de training en de verwachtingen die je ervan hebt op een lijn liggen. Als dit gesprek positief is, kan overgegaan worden tot inschrijving. 

‘De basistraining is een hele fijne start om met mindfulness bekend en bekwaam te raken. Forien is helder, open en een prettige trainer.’ – Wendy –

Persoonlijke coaching

Klik hier voor meer informatie

Naast de officiële mindfulness en compassie trainingen van acht weken geef ik persoonlijke coaching over gebalanceerd en compassievol leven. Thema’s waarvoor je bij mij terecht kunt zijn werkstress, keuzestress en ‘algemene’ levensdilemma’s, bijvoorbeeld omgang met familie. Hoe blijf je bij jezelf en kun je aandacht geven aan wat voor jou belangrijk is.

‘Mindfulness is voor mij zijn in rust’ – Joke –

Deze week nog aan de slag met mindfulness?

Wil je deze week nog starten met mindfulness? Doe dan vooronderzoek en lees je in, haal je informatie bij deze site en bij andere informatiebronnen. Ook kun je starten met een paar losse mindfulness oefeningen.

Bedenk wel; je kunt op deze manier kennis maken met mindfulness en je kennis opfrissen. Het is niet vergelijkbaar met het volgen van de 8-weken training in een groep en onder begeleiding. Op die manier kun je van elkaar leren en word je begeleid en krijg je gerichte feedback van mij als gecertificeerd trainer.

Een grote reis begint met 1 kleine stap en als je interesse hebt, kan een kennismakingsuurtje of online mindfulness oefening wellicht de eerste stap zijn.

De reis van duizend mijl
moet met een enkele stap beginnen

– Lao Tse –

Door de mindfulness training van Forien lukt het mij om in stressvolle situaties op mijn werk anders te reageren. In plaats van reactief te zijn lukt het mij om eerst naar de situatie te kijken en neem ik de tijd om het te laten bezinken. Hierdoor ervaar ik minder stress en kan ik achteraf met meer overzicht reageren.

Harry de VriesManager in de zorg